Furci pentru Macarale

Asiguram dispozitive pentru manipularea eficienta a diferitelor greutati, cum ar fi paleti de caramizi sau pietre, custi de paleti sau alte ambalaje cu o greutate cuprinsa intre 1500kg si 2000kg. Furcile pentru paleti au un centru hidraulic compensator de greutate eficient, ce poate fi usor adaptat la diferite sarcini, facand astfel eficienta manipularea diferitelor tipuri de marfa pe baza hidraulica. Pozitionarea exacta a sarcinilor in combinatie cu sistemul de rotire si rotatie continua va da un start precis si o buna oprire, fiind versatile la o inaltime de la 1000-1600mm si reglabile in trei etape cu o latime intre lame de la cca. 475-815mm, totul pe un ax inoxidabil.

Pentru manipularea paletilor, aceste accesorii sunt usor de folosit datorita dimensiunilor furcii pentru paletic, nicio parte a furcii nefiind mai mare decat un palet standard.
Download fisa tehnica

 

Mai mult decat atat la marginea exterioara a lamelor se ragaseste latimea totala a furcii pentru a permite prinderea si transportarea marfii fara dificultate in apropierea peretilor. Pentru manipularea si transportul marfii vrac se recomanda folosirea unui spalier de protectie!

Simfer Cranes © Copyright 2014 - All Rights Reserved | Web Design by Adrian Cioiu