Simfer Cranes Brasov Simfer Cranes Brasov Simfer Cranes Brasov

ServicIILE NOASTRE

Prezenta noastra in lucrari de importanta nationala, ne clasifica ca o companie solida si deschide spatiu pentru a ne pozitiona impreuna cu firmele mari din sector.

Recunoasterea noastra in acest domeniu, l-am atins prin munca sustinuta de zi cu zi, cu profesionalism si consecventa in fiecare din lucrarile in care colaboram, demonstrand astfel ca suntem pregatiti si instruiti si facem fata la orice provocare si proiect.
Astfel va punem la dispozitie o gama larga de servicii:

Lucrari pentru autostrazi
Simfer Cranes

Datorita experientei noastre si a utilajelor performante pe care le detinem, punem la dispozitie utilaje pentru lucrari in domeniul public sau privat de constructie de autostrazi, drumuri si poduri!

Lucrari in domeniul feroviar
Simfer Cranes

Avand o bogata experienta in lucrarile de constructie si intretinere a cailor ferate, Simfer Cranes va ofera stabilitate si echilibru prin rezolvarea oricarei probleme ce implica o organizare specifica!

Lucrari in domeniul industrial
Simfer Cranes

Simfer Cranes va sta la dispozitie cu utilaje pentru lucrari de contructie, reparatii si intretinere in domeniul industrial, abordand cu seriozitate si profesionalism orice tip de proiect!

Lucrari in domeniul aeronautic
Simfer Cranes

Experienta si portofoliul nostru bogat in lucrari din diverse domenii, ne comfera avantajul de a fi pregatiti pentru acest domeniu, pentru noi fiind o provocare de a ne dovedi profesionalismul!

Lucrari in constructii civile
Simfer Cranes

Ce ne recomanda ca un partener de incredere in acest domeniu? Nimic altceva decat flexibilitatea, profesionalismul, abordarea calitativa, rigurozitatea si promptitudinea specialistilor nostri!

Lucrari de manipulare si transport
Simfer Cranes

Simfer Cranes va sta la dispozitie cu utilaje pentru manipularea si transportul diverselor obiecte/ materiale voluminoase: containere, tubulatura, conducte, role de cabluri sau alte elemente de anvergura!

Simfer Cranes © Copyright 2014 - All Rights Reserved | Web Design by Adrian Cioiu